Som du ser så har jag förnyat inläggen på startsidan.

Vill du kolla annat så gå till länksidan: länk i menyn här ovanför. 

Jag samarbetar med J. kolbergsson som nu är i sitt esse.

Johansson här. Som en sann miljövän har jag nu laddat batterierna som det heter. Vill de att jag ska leva ett tag till så får de snart montera in en pacemaker. För de politiker vi nu har oavsett parti är ta mej fan inte kloka. Jag uttalar mej inte som insatt i ämnet, men lite uppfattar jag. 
Hörde att Regeringen, Moderaterna, Centern och Kristdemokraterna har kommit överens om höjda försvarsanslag på 500 miljoner redan i år. De skall öka värnplikten till dubbelt så många. Och Jas ska flyga längre. Välfärden satsar ju alla partier på och säger upp 550 i sjukvården bara på Karolinska.Jag har inte alla siffror i huvudet. Men fordonsflottan som ska utökas inom armén, ska dessa fordon gå på eldrift? Tänk dessa bandvagnar med pansarplåt som väger många kilogram, de kommer att väga dubbelt upp med batterier. 
Jag ser framför mej svenska försvarsmakten, miljömedveten stå där med ryssen framför sej. Stopp, Stopp, vi måste ladda batterierna, men ryssen han dundrar på och det ryker avgaser så de ligger i en dimridå. Det är mörkt och samtliga elpistoler är urladdade för skjutvapen får vi inte använda. Vi som inte ens kan likvidera en IS-krigare som kommit hem efter att han skurit halsen av kvinnor som han tidigare våldtagit. 
Jag blir så trött så låt Ryssen ta oss, just nu känns det som sämre kan det inte bli. Kära Moder Svea och medborgare, vad ska vi göra? Vi håller på att förgöra oss själva. Det är farligare än Rysskräcken. Jag har aldrig varit troende, nu har jag snart slutat tro på något, i vart fall på de etablerade politikerna. Dag som ovan gubben på Skogsliden som långsamt ska dödas med nålar från och med fredag.Så står det i kallelsen "akupunktur ", Dom börjar med att punktera lite. De kan ju börja med magen. sista gången skall jag ha med en famn med ved, ett kilo margarin, och två påslakan. Möte bakom någon vårdinrättning.

invigning av nya vägsträckan på storskogsfastigheten

Storskogsfastiheten är belägen mitt in i djupaste Smålansdskogen och på tuvor växa lingonris samt blåbärsris nedpissat av skabbräv och där mellan tuvor och sten uppluckrat av vildsvin, sork och annat.

Fotoalbum sanningskommissionen

Sanningskommissionen består av ett antal knäsvaga personer som uppnått pensionsåldern. Vissa är förutan krämpor vilka leder de svaga.
Tillsammans är vi liksom en kärve hopbundna och står vi upp.